A veces se me olvida cuánto me gusta trabajar con las manos, sólo a veces...





miércoles, 21 de octubre de 2015

Un año más, Otoño-adict@




...Ballen danses estranyes cap a cap de la branca.
La més vella es desprén i del ball queda franca;
Pot rodar per la terra rondinant tant com vol.
És el vent qui les dora?
És el sol qui les mou?...


 Les fulles. Joana Raspall 



L'any passat Jessica del bloc Little Haggi animava a les "Otoño-adict@s 2.0" a capturar la tardor amb la càmara durant tot el mes d'octubre i retrobar-se a començament de novembre totes juntes al seu bloc. D'aquell repte en podeu veure el meu collage "de carbasses" aqui i tots els moodboards alhora aqui.

Aquest any m'he quedat amb ganes de repte de tardor peeerò... aprofitant algunes fotos dels reptes setmanals del curs de fotografia de composició, n'he fet un petit mural.




El año pasado Jessica del blog Little Haggi animaba a las "Otoño-adict@s 2.0" a captar el otoño cámara en mano durante todo el mes de octubre y reencontrarse a principios de noviembre todas juntas en su blog. De ese reto podéis ver mi collage "calabacero" aquí y todos los moodboards a la vez aquí.

Este año me he quedado con ganas de reto otoñal peeero... aprovechando algunas fotos de los retos semanales del curso de fotografia de composición, he hecho un pequeño mural.



2 comentarios:

  1. Aish... la tardor té un quelcom especial... m'encanta la seva llum i els seus colors! i amb repte o sense el collage és preciós!!! m'agrada especialment la foto de les fulles al terra... Un petonàs i a continuar fotografiant aquestes petites meravelles.

    ResponderEliminar
  2. Uauuuuuuuu m'encanten les fotos del collage!!! són totes tan melancoliques, tan... de tardor!!

    ResponderEliminar